Favorittpasta 2 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte 300 g Strimlet Svinekjøtt 100 g Pepperoni fra i skiver 2 ss olje 1 gul paprika 1 liten purre 2 båter hvitløk 1 beger crème fraîche 2 dl vann + ½ buljongterning 2 ss finhakket persille ¼ ts pepper Pasta (mengdeberegning og fremgangsmåte på pakken) Slik gjør du: 1. Stek pepperoniskivene i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Ta ut kjøttet og legg det til side. 2. Del paprikaen i strimler, purren i ringer og finhakk hvitløken. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke. 3. Ha kjøttet tilbake i stekepannen og tilsett crème fraîche, vann og buljong. La alt småkoke i 2-3 minutter. Smak til med pepper og dryss på persille. Serveres med brød og evt. en frisk salat. Ingredienser 300 g SVINEKJØTT STRIMLET 100 g PIZZA PEPPERONI SKIVET Grilstad produkt i oppskriften SVINEKJØTT STRIMLET PIZZA PEPPERONI SKIVET Oliven og soltørkede tomater passer alltid bra til pasta. Prøv også å dyppe litt brød i en god olivenolje.