Gå til innholdet

Favorittpasta

  • 2
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

300 g Strimlet Svinekjøtt 
100 g Pepperoni fra i skiver
2 ss olje
1 gul paprika
1 liten purre
2 båter hvitløk
1 beger crème fraîche
2 dl vann + ½ buljongterning
2 ss finhakket persille
¼ ts pepper
Pasta (mengdeberegning og fremgangsmåte på pakken)

Slik gjør du:
1. Stek pepperoniskivene i litt olivenolje sammen med 
svinekjøttet på middels sterk varme. Ta ut kjøttet 
og legg det til side.

2. Del paprikaen i strimler, purren i ringer og finhakk 
hvitløken. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke 
og myke.

3. Ha kjøttet tilbake i stekepannen og tilsett crème fraîche, vann og buljong. La alt småkoke i 2-3 minutter. Smak til 
med pepper og dryss på persille.

Serveres med brød og evt. en frisk salat.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 809277

SVINEKJØTT STRIMLET

EPD NR: 682120

PIZZA PEPPERONI SKIVET

Oliven og soltørkede tomater passer alltid bra til pasta. Prøv også å dyppe litt brød i en god olivenolje.