Gå til innholdet

PULLED PORK CHIPOTLE WRAPS

  • 10
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

800 g Pulled pork.
0,5 dl Tabasco Chipotle.
10 stk 30 cm Mission Hvetetortilla.
0,3 dl Heinz Salad Cream.
200 g revet gulost.
200 g ruccola eller annen salat.
100 g vårløk.

Varm opp Pulled Pork med Tabasco Chipotle sausen. Legg tortillas i tørr varm panne med 20 g revet ost på hver tortilla. Vent til osten begynner å smelte, ta så tortillaene av pannen og legg på kjøtt, dressing, salat og vårløk før du ruller bretter de til en wraps. 


Homestyle Salsa
4 dl Picante saus, El Paradiso.
40 g vårløk.
40 g cherry tomater.
40 g rødløk.
4ss koriander, hakket.
Lime og Maple Sirup.

Finhakk rødløk og vårløk. Grovhakk koriander. Del cherry tomatene i fire og vend alt inn i salsaen. Smak til med Lime og Maple Sirup.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4233631

PULLED PORK REVET

Om du ønsker å forsegle wrapsen, kan du legge den tilbake i pannen og steke skjøten!