Gå til innholdet
Allergisøk (0)

CHILI CON CARNE

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 1,5 kg KJØTTDEIG 3 MM
  • 3 stk finhakket løk
  • 5 stk fedd finhakket hvitløk
  • 3 stk finhakket rød chili
  • 3 stk boks hermetiske tomater
  • 2 stk boks chilibønner
  • 3 stk rød paprika i biter
  • 3 stk grønn paprika i biter
  • 2,5 ts chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 2 ts salt

  • Brun kjøttdeigen sammen med løk, hvitløk og chili.
  • Hell over hermetiske tomater og la det surre i 3 - 4 minutter.
  • Bland inn chilibønner, paprika og krydder. La det koke et par minutter og smak til med salt.
  • Server gjerne gryteretten med salat og brød.

chili con carne