Gå til innholdet

Bruschetta med julepålegg

  • 6
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

18 skiver baguett
2 båter hvitløk
4 ss olivenolje

Lammerull
6 skiver lammerull
6 stk. bakte cherrytomater, 
røde eller gule
1 stk. bakt rød paprika, flådd for skinn

Sylte
6 skiver julesylte
1 stk. fersk, kokt og skrellet rødbete
1 stk. fersk, kokt og skrellet gulbete
½ potte frisk brønnkarse

Okserull
6 skiver okserull
2 skiver grillet/bakt grønn squash
½ potte frisk kjørvel

Slik gjør du:
1. Ha olje i panna og stek baguettskivene til de er sprø og gyldne.

2. Del hvitløken i to og gni over baguettskivene. Drypp over olivenolje.

3. Legg ovennenvnte pålegg med tilbehør på stekte bruschettaer.
Serveres som en av flere tapasretter.

Ingredienser