Gå til innholdet

PULLED BEEF BURGER

  • 2
  • 30-60 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

Tomat- glace

2 ss olje.
1 hakket løk.
4 fedd finhakket hvitløk.
3-4 ss honnig
6 ss soyasaus.
2 ss sitronsaft.
2 dl ketchup eller tomatpurè.
Salt, pepper.
Chili.
Fres løk og hvitløk i oljen til det er mykt og blankt. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke sammen i ca. 5 min. på svak varme. Smak til med salt, pepper og litt chili hvis ønskelig.

Coleslaw med eple

2 gulrøtter.
1/4 kålhode.
1 eple.
1 dl majones.
3 ss fløte.
Salt og pepper.
Sitron.
Riv gulrøttene grovt, finsnitt kålen og skjær eplene i tynne staver. Bland majones og fløte, smak til med salt, pepper og sitron. Vend dressingen inn i grønnsakene/frukten.

Varm opp Pulled Beef kjøttet med tomat-glacen i en stor panne til det får litt stekeskorpe, men uten at det blir tørt. Smak til kjøttet og tilsett krydder og urter som gjør burgeren til din egen. Anrett kjøttet i hjemmebakte burgerbrød (se oppskrift tilbehør) med coleslaw.og server med oppblåste poteter (se oppskrift tilbehør)

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4266284

PULLED BEEF HEL