Gå til innholdet

Biff Creole

  • 2
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

2 stk Indrefilet
2 ss olje
ca 1/2 ts salt
1/4 ts Hot Beautyspice (pepperkrydder)
1/2 løk
1 stilk selleri
1 liten grønn paprika
1 fedd hvitløk
1 boks hermetiske tomater
ca 1/4 ts kajennepepper
1 pk ris (Creole hurtigris)
1 dl rensede reker

1. Kok risen etter anvisning på pakken, og bland inn ferdig rensede reker når risen er ferdig kokt.

2. Krydre biffene og stek dem på middels varme til de begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. 

3. Kutt løk, paprika og stangselleri i biter, hvitløken hakkes, og dette får surre i panna sammen med biffene de siste par minuttene. Tilsett hakkede tomater og smak til med kajennepepper og sukker.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4235297

STORFE INDREFILET 1,0-1,6 KG